Reduceri substantiale HURGHADA 13.04

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Egiptul este o destinatie foarte populara pentru turistii romani, fiind cea mai apropiata destinatie calda in sezonul rece. Zborurile charter au o durata de aproximativ 3 ore si jumatate si sunt directe, din Bucuretsi sau din Cluj Napoca.

Egiptul fascineaza prin istoria deosebita si prin vestigiile arheologice pe care faraonii le-au lasat mostenire umanitatii. Daca va doriti sa vizitati cele mai importante obiective turistice din Egipt, precum Piramidele si Sfinxul de langa Cairo, de pe platoul Giza, Luxor cu Valea Regilor sau Templul Karnak, va invitam sa imbinati o vacanta de relaxare intr-un resort all inclusive cu excursiile optionale, organizate de ghizii specializati din aceasta destinatie.

Cum locurile la cursele charter s-au epuizat demult, am lansat oferte last minute pentru plecarea din 13 aprilie 2019 din Bucuresti, la sejururile de 14 nopti: cel mai ieftin hotel de 5* din oferta noastra este Royal lagoons Resort, un sejur de 14 nopti fiind la pretul de 1104 euro pentru 2 adulti in camera dubla, servicii de masa All inclusive, zbor charter cu Blue air, bagaje de cala incluse. La sosirea in Hurghada, veti fi asteptati de ghidul local, vorbitor de limba romana, care va indruma spre autocarul de transfer si va conduce pana la hotel. Tot el va organiza cu Dvs o intalnire, pentru a va prezenta excursiile optionale despre care am povestit mai sus.

Daca bugetul va permite, puteti alege din oferta noastra variata pentru Egipt si hoteluri cu aquapark-uri, precum Titanic Aqua Park 4*, la 1404 euro/2 adulti sau Titanic palace 5* la pretul de 1563 euro/2 adulti.

Pentru pretentiosi, recomandam hotelurile Jaz Aquamarine Resort 5*, la 2244 euro/2 adulti/14 nopti sau Jaz Makadina 5*, 3580 euro, aceleasi servicii incluse.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print