Oferte last minute Bodrum

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

bodrum 1Bucurati-va de un sejur all inclusive de 7 zile cu preturi incepand de la 416 euro/persoana , profitand de ofertele last minute Bodrum pentru plecarea din 03.08.2013.
Bodrum, o destinatie atipica stilului oriental, asa cum sunt celalalte statiuni de pe coasta turceasca, seamanand  mai degraba cu un oras grecesc mai rezervat si mai elegant, cu casele vopsite in alb-albastru. Viata nocturna in Bodrum este la fel de activa ca cea de zi. Barurile, restaurantele si cluburile de noapte de pe strada Meyhaneler sunt pline pana dimineata. Cele mai aglomerate discoteci sunt Halikarnas, una dintre cele mai mari discoteci din lume in aer liber, amplasata intr-un amfiteatru si "Bodrum Marina club"situata pe un pod plutitor de sticla, unde se organizeaza spectacole cu spuma.
bodrum 2
In timpul zilei, turistii se distreaza in noul parc de distractii "Dedeman", pe tobogane cu jeturi de apa .Bodrum a devenit in ultima perioada una dintre cele mai atractive statiune de vacanta din Turcia. Cea mai buna si mai lata plaja de nisip este cea din Golful Gumbet, doar la 1,5 km de oras. Aici exisita o multime de hoteluri cu facilitati bune, iar viata de noapte concureaza cu cea din Bodrum.
Golful Bitez din vecinatate este preferat de surferi, daorita plajei de nisip si a valurilor puternice.

bodrum 4

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print