Last minute Mykonos

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

mykonos 1De obicei, apar foarte putine oferte last minute Mykonos, acest lucru explicandu-se prin faptul ca Mykonos este una dintre cele mai populare insule grecesti din Arhipelagul Cicladelor, situata in mijlocul Marii Egee. Mykonos este situata la sud de Tinos, la est de Syros si la nord de Paros si Naxos.
Mykonos este renumita ca o destinatie de vacanta cosmopolita printre insulele grecesti si recunoascuta ca o adevarata "mecca" a calatoriilor de vacanta. Este una dintre insulele cele mai cautate din Marea Egee pentru vacantele estivale. Renumita pentru cluburile de noapte , facilitatile de distractie oferite la tot pasul, Mykonos, alaturi de Santorini au devenit cele mai scumpe insule grecesti. Desi o multime de strazi din centrul orasului Mykonos sunt inchise traficului, localnicii recurg la tot felul de subterfugii pentru a circula cu motociletele si alte inventii motorizate pe timp de noapte, facand destul zgomot, deranjant pentru turistii care au venit aici, doar pentru a se relaxa prin somn.
mykonos 5
Mykonos tinde sa fie destul de aglomerat in lunile iulie si august, asa ca ar fi mai bine daca v-ati planifica concediul in insula pe la jumatatea lunii mai pana in iunie, perioada cand si cazarea este mai ieftina, sau in septembrie si octombrie (dupa sezon).
Ibiza, Gran Canaria, Sitges si Mykonos sunt cele mai tari destinatii de vacanta pentru gay, din Europa. Sa nu va mirati, daca in Mykonos veti descoperi cluburi de noapte unde au acces doar gay, multe baruri si cluburi destinate lor deschizandu-se in ultima perioada in Mykonos.Cele mai populare plaje pentru turistii gay sunt Super Paradise si Elia.
mykonos 9
Mykonos (Chora) este un oras cicladic uimitor, pitoresc, cu un labirint de strazi mici, strajuite de o parte si de alta de case si biserici, care se termina in jurul unui port in mijlocul unui golf larg.Este unul dintre orasele cele mai cosmopolite si aglomerate din Marea Egee.Desi strazile sunt captusite cu mici magazine, buticuri, galerii de arta, cafenele, baruri si restaurante elegante, Mykonos nu si-a pierdut complet identitatea. In profida cresterii si dezvoltarii rapide a insulei, stilul arhitectural traditional cicladic si identitatea sa au ramas intacte, datorita unor reglementari stricte de constructie de pe insula.
mykonos 10
La 7 km de Mykonos, Ano Mera este un sat mic, in care descoperim o piata centrala mare, inchisa pe trei laturi cu taverne grecesti.Manastirea Panagia tourliani , fondata in 1542  este punctul turistic forte al satului.
mykonos 11
Agios Ioanis este o asezare mica cu doua taverne, un restaurant si un magazin mic.
Agios Stefanos, cu numeroase hoteluri, restauarnte bune, taverne si cafenele.
Platys Gialos este o statiune turistica populara , ale carui barci de pescuit transporta turistii catre plajele din sudul insulei Mykonos.
Pentru Insula Mykonos, in timpul sezonului estival exista o cursa aeriana tip charter deservita de compania TAROM.Mai multe oferte Mykonos le gasiti aici.
mykonos 3

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print