Last Minute Paste 2014

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

last minute paste 2014Inca nu v-ati facut planuri de vacanta pentru sarbatorile pascale? Agentiile de turism se intrec in aceasta perioada in in oferte last minute Paste 2014. De la Grecia la Egipt, sau Spania in Turcia, Mexic sau Portugalia, toate aceste oferte last minute au preturi de nerefuzat.
In Grecia, de exmeplu, in insula Rhodoa, puteti petrece un sejur de Paste de sapte nopti nu masa mic dejun, transport avion si taxe de aeroport incluse de la 412 euro per persoana. Insula Rhodos, in afara de obiceiurile specific religiei ordodoxe grecesti, bogata sa istorie multimilenara este un alt punct forte pentru a o vizita chiara si in timpul sarbatorilor pascale. Aici, unde Cavalaerii Ioaniti, aceasta miscare misterioara pana asatazi, poate fi unul dintre locurile unde doriti sa evadati din cotidian in perioada 16.04-22.04.2014. Daca va hotarati nu aveti decat sa accesati unul dintre site-urile agentiile de turism pentru a va informa asupra disponibilitatilor.

Puteti alege Paste Romania, unde aici nu va fi nicio aglomertie ca la vecinii nostri bulgari.In timp ce vecinii nostri bulgari, aproape ca si-au epuizat lucurile la hotelurile de pe litoralul bulgaresc, la noi, hotelierii din Mamaia s-au trezit cu noaptea'n cap punanad mana pe condei si facand ceva calcule au ajuns la concluzia ca este inutil sa deschida hotelurile cu ocazia acestei sarbatori crestine, daca turistii romani au ales deja litoralul romanesc. Specific romanesc. Poate de 1 Mai, vom vi bucurosi sa va prezentam cateva oferte last minute pentru Litoral Romania.
last minuteDaca, totusi, nu am reusit sa va convingen cu ofertele de Paste last minute pentru Grecia, incercam sa va deturnam spre Sicilia, unde un sejur de 6 zile in perioada de Paste la un hotel de 4 stele cu masa demipensiune costa aproximativ 636 euro per persoana, zbor cu avionul.
Se pare ca nu sunteti indejuns de decisi privind petrecerea sarbatorilor pascale. Poate un sejur last minute in Lisabona in perioada 19.04-25.04.2014, zbor cu avionul inclus la un pret de 650 euor per persoana v-ar convinge? Saun un sejur in Madeira in perioada 15.04-21.04.2014, 6 nopti cazare cu mic dejun, transport avion inclus la un pret de 837 euro per persoana?
Cert este ca fiecare dintre noi meritam o mica vacanta sau un mic sejur de Paste in orice destinatie lansata de catre agentiile de turism, fie in Grecia, Portugalia, Spania, Italia sau Dominicana.
Cel mai frumos cadou de Paste este o amintire de vacanta pe care o puteti obtine cu  o oferta last minute Paste 2014!

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print