Last minute Mykonos

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

port mykonos 2Desi arida, Insula Mykonos este un dintre cele mai vizitate din Ciclade, datorita vietii de noapte bogate si a plajelor nisipoase. Aflata foarte mult timp sub dominatie venetiana, fapt evidentiat si in arhitectura cladirilor, Mykonos se bucura astazi de reputatia de a fi cea mai stralucitoare insula a Greciei. Cea mai buna oportunitate de a petrece o vacanta in insule este cumprarea unui pachet de servicii turistice , urmarind ofertele last minute Mykonos lansate periodic de catre agentiile de turism.
Pentru plecarea din data de 18 iunie 2013, pe situl agentiei de turism  Oltextur am gasit o bogata oferta last minute Mykonos la preturi incepand de la 470 euro/persoana.  In pret sunt incluse 7 nopti de cazare cu tipul de masa la hotelul ales, transport avion charter, cursa directa, taxe de aeroport, transfer de grup si asistenta turistica pe perioada sejurului.
In timpul sejurului in Mykonos, nu ocoliti orasul Mikonos ( sau Chora), a adevarata ilustrare a asezarilor cicladice traditionale, un labirint de alei de un alb orbitor si case cubice.Cu ingrengatura sa de stradute inguste, menita sa-l apere impotriva vanturilor si a atacurilor pitoresti, portul din Mykonos este unul dintre cele mai fotografiate locuri din insula.

port mykonos 3  port mykonos 4  port mykonos 5

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print