Last minute Kusadasi

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

SONY DSCKusadasi este una dintre cele mai mari si mai cunoscute statiuni de vacanta de la Marea Egee din Turcia, de mai multi ani devenind populara chiar si printre turistii irlandezi. Kusadasi  beneficiaza de privilegiul de a dispune de un port cu apa de mare adancime, ceea ce in timpul verii da posibilitatea acostarii unor gigantice vase de croaziera de lux din intreaga lume. Printre vasele gigantice de croaziera ce zilnic acosteaza in portul Kusadsi se zaresc  si iahturile de lux ale unor personalitati din intreaga lume, cunoscute pentru vizitele lor regulate in acest minunat oras al Turciei.
Am cautat pe siturile de turism cateva oferte Kusadasi, unde am gasit cateva oferte last minute Kusadasi, tocmai bune pentru a petrece o vacanta pe un adintre plajele din Kusadasi, Long Beach sai Ladies Beach.SONY DSC
Pe faleza orasului, cu un aer oriental inconfundabil dat de nelipsitul bazar , exista o gama larga de restaurante, cafenele si bistrouri, unde seara de seara, turistii isi ocupa locurile lor pentru a servi un peste proaspat asezonat de un vin sec alb. Cluburile de noapte si barurile unde se canta muzica live nu lipsesc nici ele din peisajul estival al unei statiuni de vacanta care se respecta , asa cum este Kusadasi. In miez de noapte, orasul vechi pluseaza de animatia oferita de tinerii ce iau cu asalt discotecile deschise pana spre orele diminetii.
SONY DSC
Dupa o noapte petrecuta in ambianta orasului vechi, cunoasterea principalelor atractii turistice din zona, este ca un anagelzic luat pentru a calma o durere de cap. Orasul antic Efes si templul lui Artemis, Casa Fecioarei Maria si Bazilica Sf. Ioan, alaturi de castelele de bumbac din Pamukkale si insula greceasca Samos sunt cateva dintre optiunile  de excursii la care ati putea sa reflecatati in timpul sejurului vostru in Kusadasi.
SONY DSC

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print