Insulele Grecesti – o alegere inteleapta pentru o vacanta perfecta

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Vacanta CretaVa propun sa evadam din calea ploilor care nu mai contenesc sa cada fara mila asupra Romaniei. Pentru cateva dintre insulele grecesti, Corfu, Rhodos si Creta, care ne asteapta cu un soare darnic si cu temperaturi de peste 25 de grade Celsius. Pentru plecarea din 20 mai 2014 in Rhodos, pretul unui sejur de sapte nopti cazare, transport avion , taxe de aeroport, platiti doar 230 euro per persoana. 7 zile petrecute in cea mai insorita insula a Greciei cu doar 230 euro ! Puteti alege Corfu ca destinatia voastra de vacanta , beneficiind de o oferta last minute la doar 240 euro per persoana. In Corfu puteti alege coasta de nord-vest a orasului, impanzita de statiuni aglomerate, cum ar fi Kondokali, Kommeno, Dasia si Ypsos. Puteti alege cea mai buna plaja din Barbati, acolo unde muntii , parca se scufunda in valurile marii, iar peisajul este unul tipic mediteranean, o combinatie de chiparosi cu maslini. Nu neglijati in Corfu nici mini-riviera dintre Nisaki si Agios Stefanos.
Revenind la Rhodos, cea mai mare si mai cunoscuta dintre insulele Dodecaneze, va asteapta cu o clima blanda si o multime de monumente, dar si cu istoria misterioasa a Castelului Ioanitilor. Daca va hotarati sa mergeti in Rhodos, nu ocololiti unul dintre cele mai originale orase-stat doriene, Lindos, aflat la 44 kilometri sud, de-a lungul coastei de est.

Ce puteti vizita pe insula Rhodos?

1. Castelele Cavalerilor de la Kritinia si Monolithos, ambele situate dincolo de Kamiros.

2. Manastirea Tharri, cu minunatele sale fresce restaurate, aflata intre Lindos si Monolithos.

3. Faliraki, cea mai populara statiune printre turistii tineri. Aici, sporturile de apa sunt disponibile, iar viata de noapte este animata.

Creta isi asteapta oaspetii incepand cu data de 21.05.2014 cu preturi incepand de la 484 euro per persoana pentru un sejur de sapte nopti cazare cu masa all inclusive, transport avion inclus, taxe de aeroport, transfer de grup si asistenta turistica.
Miile de oaspeti care sosesc in Creta sunt atrasi nu atat de frumusetea plajelor de nisip sau pietris cu nisip ci mai mult de istoria milenara a acestui popor, de cultura moderna vie, de ruinele Knossosului, Festosului, Maliei si Zakrosului.
Creta este mai mult decat orice alta insula greceasca, este , poate cea mai potrivita destinatie de vacanta unde poti imbina relaxarea pe o plaja cu cunoasterea uneia dintre celei mai vechi civilizatii, cea minoica.

casa traditionala Creta

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print